Despre noi

” Povestea noastră a început cu un vis: o fetiță care obișnuia să încerce pantofii mamei ei, care mai târziu a dezvoltat o pasiune pentru industria modei, designeri și podiumuri. Actualul fondator și director de creație Ninuka și-a început cariera în industrie ca model. După ani de studii în domeniu și pregătită pentru următorul pas, ea a creat brandul Ninuka, alături de familie .”

Viziunea nostră

Depășim orice barieră

Indiferent dacă este vorba de o rochie de cocktail perfectă, ținute de zi sau de noapte, costume pentru evenimente sau ținută casual , Ninuka oferă nenumărate opțiuni pentru persoanele încrezătoare care iubesc moda.

0

Clienți

Numărul clienților mulțumiți este în continuă creștere

Est. 2017

Menirea noastră

Haine şi accessorii feminine moderne, tinereşti şi cu atitudine. Ninuka oferă produse de calitate combinate cu design inovator pentru femei și bărbați de toate vârstele . Femei care iubesc moda şi se simt atractive când se bucură de feminitatea lor. Scopul Ninuka  este de a oferi o experienţă unică de cumpărături. Acestea sunt caracteristicile principale pe care se bazează Ninuka în parteneriatul deschis cu clienții noștri . Ninuka prezintă propria interpretare individuală a luxului, redefinind percepția comerțului online modern într-un mod personal rafinat și cu multa consideratie, pentru designerii de moda romani cat si mai ales pentru iubitorii de fashion .

Grupul țintă al afacerii noastre sunt persoanele care iubesc moda, au un stil de viaţă modern şi doresc să îşi exprime personalitatea şi unicitatea prin alegerile vestimentare deosebite.Calitatea incontestabilă a produsului finit, rezultatul standardelor înalte stabilite de Ninuka, combinate cu design, flexibilitate produs şi planificare atentă sunt elementele fundamentale ale excelenţei brandului. Acestea sunt punctele cheie care au ajutat Ninuka să se infiltreze şi să se impună într-un mediu deosebit de competitiv, mediu în care Ninuka deţine deja o poziţie dominantă.

În viitor

Creștere sănătoasă

Prin selectia unica de articole de îmbrăcăminte de la diferiti designeri, alături de colecțiile noastre, găzduite in magazinul nostru online, Ninuka este capabil să ofere o perspectivă și o poveste unica din cadrul produselor prezentate pe situl nostru.

0

Produse

Numărul de produse comercializate la care dorim să ajungem

Core Values

Humblebrag gochujang pabst, master cleanse franzen vexillologist.

Cruises & Water Tours

Sustainable direct trade paleo semiotics.

Night Life

Master cleanse franzen a bird brooklyn.

Hiking

Gluten-free ramps iPhone etsy coffee.

Founders

Key People

Yielding fowl their brought is own day place fruit creature our day lesser cant bring hath after.

Divide there forth fruitful.

John Nicholson

Developer

Sandra Monroe

Marketing

Denisse MacDonnell

CEO